Troubleshooting

Why is “Bed” audio showing up on object 55?
You likely have the inputs, outputs, or both connected to the wrong MADI card.    The easiest way to verify these are connected properly is to insert a sign...
Thu, Apr 13, 2017 at 1:24 PM
Why can’t I record a Printmaster?
Make sure the mastering page is set record with the desired path. Make sure the FPS is set correctly and matches the Framerate set in the RME TCO card via ...
Thu, Apr 13, 2017 at 1:26 PM
Why aren't my re-renders coming out of the 2nd MADI interface with Mastering Suite v3.0?
Unlike v1.72 the realtime re-renders do not have to be output from the 2nd Interface Card (I.e. 65-128).    In v3.0 the user can choose which and how many c...
Sun, Jul 1, 2018 at 8:23 PM
Transport in Pro Tools is rolling but I don’t hear anything.
If you are not playing back a printmaster make sure the LTC chase button is not selected in the Monitor Application and the Master Playback and Recording Op...
Thu, Apr 13, 2017 at 1:31 PM
My renderer will not play a loaded master file when audio driver set to Send/Return plugin-ins
 When the audio driver is set to Send/Return plug-ins the Renderer will not play unless the Dolby Atmos Production Suite is being used and Pro Tools has the...
Thu, Sep 13, 2018 at 10:00 AM
Why does the file browser in the Renderer Remote show non-existent drives?
The file browser shows all drives in the system even if they are inaccessible. A DVD-ROM drive in a Renderer will be shown as Drive E for example. 
Tue, Jul 3, 2018 at 11:48 AM
Why do I get error message when I change the sample rate of my hardware?
Please close the renderer application and Protools before changing the hardware sample rate settings 
Tue, Jul 3, 2018 at 11:49 AM